Förebyggande åtgärder

Genom att integrera digitala kontroller i systematiskt miljöarbete kan organisationer enkelt identifiera och åtgärda potentiella risker i ett tidigt skede. Genom att kartlägga arbetsmiljörelaterade risker kan man undvika olyckor och incidenter som kan leda till skador och driftstopp. Genom att ta ett förebyggande tillvägagångssätt kan företag säkerställa en stabil och säker arbetsmiljö för sina anställda.

Effektivisering av arbetsprocesser

Effektivisering av arbetsprocesser är en av de mest påtagliga fördelarna med att använda digitala kontroller. Genom att automatisera insamlingen och analysen av data minskar behovet av manuella kontroller och underhållsinsatser avsevärt. Denna automatisering frigör inte bara tid utan även resurser som kan omfördelas för att fokusera på andra viktiga uppgifter. Med den ökade produktiviteten kan arbetsplatsen driva effektivare verksamhet och uppnå sina mål på ett mer kostnadseffektivt sätt.

Externa kontroller och underhåll

Genom att använda ett digitalt verktyg kan man enkelt bjuda in externa leverantörer att rapportera sina kontroller och underhåll direkt i systemet. Detta förenklar hanteringen av årliga kontroller och säkerställer att all dokumentation är korrekt arkiverad och tillgänglig för behöriga användare.

Automatiserade påminnelser och uppföljning

Ett digitalt system kan automatisera påminnelser för att säkerställa att alla nödvändiga kontroller och åtgärder utförs i rätt tid. Vid eventuella avvikelser kan systemet också underlätta snabb rapportering och uppföljning, vilket bidrar till en högre säkerhetsstandard och effektivitet på arbetsplatsen.

KONTROLLERAT - din kompletta lösning

Med KONTROLLERAT samlas alla viktiga funktioner för arbetsmiljöhantering i ett och samma system. Användare kan enkelt logga in, hitta dokumentation och genomföra kontroller direkt från sin mobil. Detta ger företag och organisationer möjlighet att överblicka status, följa upp och rapportera på ett effektivt och användarvänligt sätt.

Boka en kostnadsfri demo idag och upptäck hur KONTROLLERAT kan förbättra arbetsmiljön och öka effektiviteten på din arbetsplats med hjälp av digital skyddsrond.


Fler nyheter

Ikon Arbetsmiljö

Logga KONTROLLERAT röd Arbetsmiljö


Många upplever att det är svårt att komma i gång med skyddsronder, få till dokumentationen och inte minst att redovisa. KONTROLLERAT gör arbetet enkelt. Läs mer >


Ikon brandskydd

Logga KONTROLLERAT röd Brandskydd


Att ha koll på lagar, avtal, egenkontroller, brister och uppföljningar kan lätt kännas övermäktigt. KONTROLLERAT gör arbetet enkelt. Läs mer >


Ikon byggnad

Logga KONTROLLERAT röd Byggnad


Har ni också en mångårig medarbetare som har koll på allt, men bara i sitt eget huvud? Med KONTROLLERAT får alla som behöver det enkel tillgång till värdefull information om er byggnad. Läs mer >


Ikon säkerhet

Logga KONTROLLERAT röd Säkerhet


När det kommer till säkerhet får inget falla mellan stolarna. Med KONTROLLERAT är det enkelt att bedriva verksamhet som är säker för både anställda, lokaler och inventarier. Läs mer >