Nyheter

KONTROLLERAT 2.0

KONTROLLERAT 2.0 | 2020-01-24

KONTROLLERAT utvecklas kontinuerligt och den senaste tiden har vi skapat, finjusterat och testat av nya funktioner där enkelhet och effektivisering är ledordet. Fokusområde inför 2.0 har bl.a. varit avvikelse, delegering och händelseshantering.

Vi har även utvecklat en helt unik funktion där ett dokument skapas automatiskt efter en utförd kontroll. Alla Ni som i dag jobbar med checklistor som skall fyllas i, delegeras och följas upp kan nog räkna ut vad detta innebär tids- och kvalitetsmässigt.

Vi ser fram mot att till alla våra befintliga kunder nu uppgradera systemet till 2.0.

KONTROLLERAT är redan i dag ett unikt system och vi vill poängtera att vi bara är i början på vår resa som handlar om att förenkla för alla.

ECOKRAFT väljer KONTROLLERAT!

ECOKRAFT väljer KONTROLLERAT! | Arbetsmiljö, Brandskydd | 2019-11-13

ECOKRAFT erbjuder solceller för din egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med tyska, marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Vårt stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.

Läs mer om Ecokraft www.ecokraft.se

ECOKRAFT Sverige AB är mycket måna om företagets arbetsmiljö och att alla installationer utförs på ett säkert sätt. ECOKRAFT kommer att använda KONTROLLERAT för att säkerställa Systematiskt Arbetsmiljöarbete (SAM) och Systematiskt Brandskyddsarbete (SBA) för alla sina kontor i Sverige.

KONTROLLERAT är mycket stolta över uppdraget och ser fram mot att följa Ecokrafts resa som ett av Sveriges ledande solcellsföretag.

Upzone väljer KONTROLLERAT!

Upzone väljer KONTROLLERAT! | Arbetsmiljö, Egna Moduler | 2019-10-22

I maj 2009 öppnades portarna till den första Upzone Äventyrsparken i Borås. Vi på Upzone strävar alltid mot att vara i framkanten av branschen, för att vi vill att när du besöker oss så ska du få en så kul och säker upplevelse som möjligt. 2015 blev vi därför medlemmar i International Adventure Park Association IAPA för att kunna hålla vår kunskap på topp, och 2016 blev vi också certifierade som en utbildningsakademi för IAPA. Alla våra instruktörer utbildas enligt IAPAs standarder, och som IAPA Academy Sweden så erbjuder vi vidareutbildning för dig som redan har erfarenhet i branshen. Sedan starten 2009 till i Juli 2018 har vi haft sammanlagt 100 000 klättrande besökare i våra anläggningar.

Upzone utför säkerhetskontroller varje dag där både personal och arbetsledning är delaktiga. Kontrollerna omfattar allt från selen man hänger i till själva banan med alla tillhörande delar och man är även mån om trädet som håller upp plattformen. Upzone vill vara och är ett föredömme i branchen när det gäller säkerheten och man har letat efter ett system som på ett enkelt sätt kan utföra, redovisa och följa upp alla kontroller.

Uppbyggnaden har påbörjats så under 2020 kommer alla Upzones anläggningar i Sverige att säkerställas i KONTROLLERAT. Upzone kommer fortsätta att öppna nya anläggningar och det blir då lätt att lägga till och starta upp enligt ett genomtänkt koncept i KONTROLLERAT.

Detta är en milstolpe för KONTROLLERAT och är ett tydligt tecken på att grundidéen med att alla typer av verksamheter på ett enkelt sätt skall kunna använda systemet nu är verklighet.

Vi är mycket stolta att Upzone valde KONTROLLERAT och ser fram mot en spännande utveckling tillsammans.

KONTROLLERAT i Malmö!

KONTROLLERAT i Malmö! Brandskydd | 2019-09-26

KONTROLLERAT ställde ut på Styrelsemässan i Malmö med målet att visa hur enkelt man kan få kontroll på brandskyddsabrtetet i en bostadsrättsförening. Ett flerbostadshus består av viktiga brandskyddsdelar och det är av yttersta vikt att egenkontrollerna utförs och eventuella avvikelser omgående åtgärdas.

Det var väldigt många besökare i montern som berömde KONTROLLERAT för design och enkelhet, precis det som systemet står för.

KONTROLLERAT ser fram mot en spännande uppföljning.

KONTROLLERAT önskar trevlig Sommar!

KONTROLLERAT önskar trevlig Sommar! | 2019-07-10

Alla kommer säkert ihåg första hoppet från en trampolin och framförallt känslan efter... Våga testa lite nya saker i sommar men lova att göra det KONTROLLERAT!

Vi ser fram mot att berätta om nya unika funktioner för både befintliga och nya kunder men först lite semester. Så vi vill med denna uppdatering önska alla i detta avlånga land en riktigt trevlig sommar.

Frida Kvinnojour väljer KONTROLLERAT!

Frida Kvinnojour väljer KONTROLLERAT! | Arbetsmiljö, Brandskydd | 2019-07-05

Frida Kvinnojour är en ideell förening som grundades 2002. Vi driver ett kollektivt, skyddat boende med hög kvalitet och säkerhet. Vår personalstab på tretton anställda har hög kompetens, något som vi underhåller genom regelbunden kompetenshöjning.

Frida Kvinnojour i Hässleholm kommer direkt efter sommaren att aktivera och bygga upp i första hand modulen Brandskydd och parallelt även modulen Arbetsmiljö. Det var framförallt enkelheten man föll för och man är mycket mån om att brandskyddet är intakt. Att säkerställa en bra arbetsmiljö är en självklarhet för Frida Kvinnojour.

KONTROLLERAT ser fram mot att förenkla.

KONTROLLERAT lanserar hemsida!

KONTROLLERAT lanserar hemsida! | Arbetsmiljö, Brandskydd Byggnad Egna Moduler Säkerhet | 2019-04-18

Vi är mycket stolta att kunna presentera vår hemsida för KONTROLLERAT i Norden AB. KONTROLLERAT är ett unikt digitalt system för alla typer av kontroller och för alla typer av verksamheter.

Ledordet är och skall alltid vara enkelhet för den som utför själva kontrollen. Vi sticker ut hakan och garanterar att med KONTROLLERAT kommer alla få mer tid över för den egna verksamheten.

Bland kunderna i dag finns Kommuner, Fastighetsbolag, Industrier, Vårdhem, HVB-hem, Företagshotell, Hotell, Gallerior, Butiker, Bostadsrättsföreningar, Camping mm. Ingen verksamhet är för liten eller för stor.

KONTROLLERAT kommer i första hand att marknadsföras inom Sverige men målet är inom hela Norden.

Vi hoppas Ni får ett gott intryck av KONTROLLERAT och denna hemsida.

Tveka inte att kontakta oss för en presentation.

Kron väljer KONTROLLERAT!

Kron väljer KONTROLLERAT! | Arbetsmiljö, Brandskydd | 2019-04-05

Kron International i Vinslöv väljer KONTROLLERAT och börjar direkt med modulerna Arbetsmiljö och Brandskydd. Kron har certifikat för både ISO 9000 och 14001. Vi är mycket stolta att Kron väljer KONTROLLERAT som system för att uppfylla högt ställda krav.