Enkel kontroll, dokumentation och händelserapportering

Svårmanövrerade system, pappersbuntar i någon bortglömd pärm och checklistor som inte ens är i närheten av att passa er verksamhet. Det är slut med det nu.

Digitalisering måste förenkla

Vi tycker att om man ska digitalisera tidigare analoga kontroller så måste målet vara att det förenklar. Resultatet ska med andra ord säkerställa, förenkla och effektivisera vilket i sin tur även leder till minskade kostnader. Vi vågar sticka ut hakan och säga att KONTROLLERAT kommer göra just detta oavsett hur din nuvarande kontroll ser ut.

KONTROLLERAT för alla verksamheter

Alla som har en verksamhet som kan påverka människors hälsa eller miljö behöver KONTROLLERAT. Detta gäller både fastighetsägaren och den som bedriver verksamheten. Det gäller med andra ord alla och det är här KONTROLLERAT gör skillnad.

Vi har utvecklat KONTROLLERAT till dig som har en liten verksamhet, för dig som har en stor verksamhet och allt däremellan.

Med KONTROLLERAT har du endast ett system för flera viktiga områden. Användarna loggar in i ett system, hittar enkelt all dokumentation och utför sina kontroller direkt i mobilen. Ansvariga kan enkelt se status, följa upp och redovisa.

Bakgrundsbild mobil i hand
KONTROLLERAT i dator och mobil

Fem fördelar med KONTROLLERAT

 • Logga KONTROLLERAT röd
  All rapportering sker smidigt direkt i mobilen, surfplattan eller datorn.
 • Logga KONTROLLERAT röd
  Du får en bra överblick över potentiellt stora mängder information.
 • Logga KONTROLLERAT röd
  Efter utförd kontroll genereras ett samlat dokument automatiskt.
 • Logga KONTROLLERAT röd
  Gör det enkelt att hantera kontroller, avvikelser, dokumentation m.m.
 • Logga KONTROLLERAT röd
  Handlingsplaner skapas för varje avvikelse och kan enkelt följas upp.

MER OM KONTROLLERAT

Så här fungerar KONTROLLERAT


Skräddarsydd lösning?


Molntjänst


Integritetspolicy


Datasäkerhet


Porträtt Ola Svaneland
Ola Svaneland
Grundare & utvecklingsledare
ola.svaneland@kontrollerat.com Växel: 010-275 86 00

Ola har lång erfarenhet av brandskydds- och säkerhetsbranschen. Har arbetat med leveranser och fortlöpande kontroller inom båda dessa områden sedan 1997.

Porträtt Mikael Nilsson
Mikael Nilsson
Medgrundare & webbutvecklare
mikael.nilsson@kontrollerat.com Växel: 010-275 86 00

Mikael är utbildad inom Cross Mobile Publishing och har bland annat arbetat på företag inriktade på hemsidor och e-handel med betalningssystem.

Porträtt Johan Sjöberg
Johan Sjöberg
Medgrundare & administratör
johan.sjoberg@kontrollerat.com Växel: 010-275 86 00

Johan har i likhet med kollegan Ola mångårig erfarenhet från arbete där installationer och löpande kontroller är en del av vardagen.

Ikon Arbetsmiljö

Logga KONTROLLERAT röd Arbetsmiljö


Många upplever att det är svårt att komma i gång med skyddsronder, få till dokumentationen och inte minst att redovisa. KONTROLLERAT gör arbetet enkelt. Läs mer >


Ikon brandskydd

Logga KONTROLLERAT röd Brandskydd


Att ha koll på lagar, avtal, egenkontroller, brister och uppföljningar kan lätt kännas övermäktigt. KONTROLLERAT gör arbetet enkelt. Läs mer >


Ikon byggnad

Logga KONTROLLERAT röd Byggnad


Har ni också en mångårig medarbetare som har koll på allt, men bara i sitt eget huvud? Med KONTROLLERAT får alla som behöver det enkel tillgång till värdefull information om er byggnad. Läs mer >


Ikon säkerhet

Logga KONTROLLERAT röd Säkerhet


När det kommer till säkerhet får inget falla mellan stolarna. Med KONTROLLERAT är det enkelt att bedriva verksamhet som är säker för både anställda, lokaler och inventarier. Läs mer >