Om oss

Vi vill förenkla vardagen för Dig som utför en kontroll eller för Dig som har ansvaret att följa upp och redovisa. Ni bestämmer själva om KONTROLLERAT skall utnyttjas på ett enkelt sätt i en modul eller på ett mer omfattande sätt i flera moduler. Kontroller, avvikelser, händelser, riskbedömningar och dokumentation i ett och samma system. Det spelar ingen roll om Ni har en liten eller stor verksamhet, KONTROLLERAT är enkelt och för alla.


Ola Svaneland
Grundare/Utvecklingsledare

Min historia

Jag kommer från brandskydd- och säkerhetsbranschen och har sedan 1997 jobbat med leveranser och... Läs mer

fortlöpande kontroller inom båda dessa områden.
För mig bygger alla kontroller på samma sak oavsett inom vilket område. Organisationer, installationer och funktioner skall säkerställas och eventuella risker fångas upp.

2016 dök möjligheten att bygga ett eget digitalt system upp. Visionen bygger i första hand på enkelhet för den som utför kontrollen, i andra hand för den som följer upp samt med en unik dokumentportal.

"Kontrollera, rapportera, riskbedöm och delegera” Just denna process ville jag att en användare skulle kunna göra så enkelt som möjligt under kontrollen och direkt i mobilen. Visionen skrevs ner i sina olika delar, namnet KONTROLLERAT föddes och loggan skapades hemma i vardagsrummet.

I mitten på 2018 levererades så det första systemet och responsen blev långt över förväntan. Vi har fått kvitto på att KONTROLLERAT passar alla typer av verksamheter och behovet är stort. Jag känner på mig att vi har en spännande resa framför oss


Mikael Nilsson
Medgrundare/Webbutveckling

Min historia

Jag har gått utbildningen Cross Mobile Publishing i Malmö och efter det jobbade jag på ett företag med... Läs mer

inriktning hemsidor och e-handel med betalningssystem.

Det var under 2016 som jag träffade Ola och han berättade om visionen om ett digitalt system som skall vara enkelt och passa för alla.

Den första frågan var om jag skulle kunna programmera, den andra om jag ville vara med på resan. Svaret för mig var enkelt på båda frågorna, jag brinner för att programmera och denna möjlighet ville jag absolut inte missa.


Johan Sjöberg
Medgrundare

Min historia

Jag och Ola har jobbat ihop sedan 2003 och vi driver i dag även företaget SKYDDAT i Norden tillsammans... Läs mer

Vi kommer från en bransch där installationer och löpande kontroller är vardagen.

Jag kände Mikael Nilsson sedan tidigare och visste att han höll på med programmering. Jag introducerade Ola och Mikael för varandra och resten är i detta läge historia. Jag är väldigt glad att få vara en del av denna minst sagt spännande resa.