Yangtorp väljer KONTROLLERAT!

Brandskydd 2021-05-07

Yangtorp är en liten del av Kina, mitt i sydöstra Skåne. Bland lövskog, ängar och fält vilar det 12 000 m2 stora templet – en fristad för dig som vill njuta av en paus i livet, upptäcka och lära dig mer om Qigong, meditera eller bara vara. Hit kommer du för att må bättre, vara mer närvarande och ta del av en tusenårig kunskapstradition som ger oss redskapen att hantera vardagen här och nu. Yangtorp grundades 1998 av Master Marcus Bongart, utnämnd Qigongmästare, verksam som läkare i traditionell kinesisk medicin, invigd munk i det legendariska Shaolintemplet och Vice President i The World Academic Society of Medical Qigong.

Byggnaden är minst sagt unik och för att förstå detta måste man besöka templet och se med egna ögon. KONTROLLERAT kommer nu att vara ledningssystemet för allt brandskyddsarbete där både interna och externa kontroller fortlöpande säkerställs.

Vår återförsäljare SKYDDAT i Norden har hjälpt Yangtorp med allt ifrån att ta fram och strukturera dokumentationen till att fastställa och utbilda brandskyddsorganisationen i systematiskt brandskyddsarbete.

Yangtorp kan i dag stolt visa upp ett väl genomtänkt brandskyddsarbete och har redan fått mycket beröm av Räddningstjänsten.

KONTROLLERAT är mycket stolta att vara en del i en liten del av Kina mitt i sydöstra Skåne.