ELITE i Växjö väljer KONTROLLERAT!

Brandskydd 2021-03-19

Elite Stadshotellet är ett pampigt och vackert hotell med atmosfär som ligger mitt i Växjös centrum med affärer, restauranger och centralstationen alldeles inpå knuten. Hotellets historia är spännande och många celebra gäster har bott här under årens lopp och då liksom nu återvänder de från år till år. Elite Stadshotellet är med sina 163 hotellrum Växjös största hotell. Variationen på rum är stor och de är fördelade på fem olika standardklasser.

ELITE i Växjö är mycket måna om säkerheten och ställer höga krav på att brandskyddet alltid är intakt. Byggnaden för detta Växjös största hotell har ett komplext brandskydd med allt ifrån handbrandsläckare till ett heltäckande brand- och utrymningslarm. Driftchef Anton Ramming tillsammans med sin engagerade personal säkerställer med löpande egenkontroller att alla brandskyddsinstallationer är i funktion. För att på ett enkelt sätt kunna rapportera kontroller och säkerställa effektiv avvikelsehantering så valde man KONTROLLERAT.

Det är vår återförsäljare SKYDDAT i Norden Växjö AB som har levererat systemet och utbildat brandskyddsorganisationen. Avtalet omfattar ELITE Stadshotell, Grace, Bishop, ELITE Park Hotell och Konserthuset.

Vi är mycket stolta att KONTROLLERAT är en del i detta gedigna brandskyddsarbete och ser fram mot ett bra samarbete.