Nyheter

KONTROLLERAT önskar trevlig Sommar!

KONTROLLERAT önskar trevlig Sommar! | 2019-07-10

Alla kommer säkert ihåg första hoppet från en trampolin och framförallt känslan efter... Våga testa lite nya saker i sommar men lova att göra det KONTROLLERAT!

Vi ser fram mot att berätta om nya unika funktioner för både befintliga och nya kunder men först lite semester. Så vi vill med denna uppdatering önska alla i detta avlånga land en riktigt trevlig sommar.

Frida Kvinnojour väljer KONTROLLERAT!

Frida Kvinnojour väljer KONTROLLERAT! | Arbetsmiljö, Brandskydd | 2019-07-05

Frida Kvinnojour är en ideell förening som grundades 2002. Vi driver ett kollektivt, skyddat boende med hög kvalitet och säkerhet. Vår personalstab på tretton anställda har hög kompetens, något som vi underhåller genom regelbunden kompetenshöjning.

Frida Kvinnojour i Hässleholm kommer direkt efter sommaren att aktivera och bygga upp i första hand modulen Brandskydd och parallelt även modulen Arbetsmiljö. Det var framförallt enkelheten man föll för och man är mycket mån om att brandskyddet är intakt. Att säkerställa en bra arbetsmiljö är en självklarhet för Frida Kvinnojour.

KONTROLLERAT ser fram mot att förenkla.

KONTROLLERAT lanserar hemsida!

KONTROLLERAT lanserar hemsida! | Arbetsmiljö, Brandskydd Byggnad Egna Moduler Säkerhet | 2019-04-18

Vi är mycket stolta att kunna presentera vår hemsida för KONTROLLERAT i Norden AB. KONTROLLERAT är ett unikt digitalt system för alla typer av kontroller och för alla typer av verksamheter.

Ledordet är och skall alltid vara enkelhet för den som utför själva kontrollen. Vi sticker ut hakan och garanterar att med KONTROLLERAT kommer alla få mer tid över för den egna verksamheten.

Bland kunderna i dag finns Kommuner, Fastighetsbolag, Industrier, Vårdhem, HVB-hem, Företagshotell, Hotell, Gallerior, Butiker, Bostadsrättsföreningar, Camping mm. Ingen verksamhet är för liten eller för stor.

KONTROLLERAT kommer i första hand att marknadsföras inom Sverige men målet är inom hela Norden.

Vi hoppas Ni får ett gott intryck av KONTROLLERAT och denna hemsida.

Tveka inte att kontakta oss för en presentation.

Kron väljer KONTROLLERAT!

Kron väljer KONTROLLERAT! | Arbetsmiljö, Brandskydd | 2019-04-05

Kron International i Vinslöv väljer KONTROLLERAT och börjar direkt med modulerna Arbetsmiljö och Brandskydd. Kron har certifikat för både ISO 9000 och 14001. Vi är mycket stolta att Kron väljer KONTROLLERAT som system för att uppfylla högt ställda krav.

Hässleholms Vatten väljer KONTROLLERAT!

Hässleholms Vatten väljer KONTROLLERAT! | Arbetsmiljö, Brandskydd | 2019-03-22

Återförsäljare SKYDDAT fick i uppdrag att presentera KONTROLLERAT och hur Hässleholms Vatten skulle göra för att få i gång och effektivisera Systematiskt Brandskyddsarbete. Hässleholms Vatten föll direkt för systemet och i dag är man i gång med fortlöpande egen- och externa kontroller i modul Brandskydd. Även modulen Arbetsmiljö är i gång där viktig dokumentation sorteras upp i en genomtänkt mappstruktur.

Citat från administratören inom Hässleholms Vatten ”Jag bara älskar KONTROLLERAT”. Bättre betyg än så är nog svårt att få och det värmer fortfarande...

Grottbyn väljer KONTROLLERAT!

Grottbyn väljer KONTROLLERAT! Brandskydd | 2019-03-14

Grottbyn Vandrarhem & Camping i Höör väljer KONTROLLERAT för att säkerställa brandskyddet för sin verksamhet. Detta visar att det spelar ingen roll vilken verksamhet eller om den är stor eller liten, KONTROLLERAT passar alla vilket är målet.

Schoeller Allibert väljer KONTROLLERAT!

Schoeller Allibert väljer KONTROLLERAT! Brandskydd | 2019-02-22

I samband med att återförsäljare SKYDDAT tecknar avtal med Schoeller Allibert i Perstorp så startas KONTROLLERAT och modul Brandskydd upp. I denna komplexa byggnad finns det olika hyresgäster som nu säkerställer Systematiskt brandskyddsarbete SBA inom sin del av fastigheten. Fastighetsägaren kan sedan på ett mycket enkelt sätt få en helhetsbild och enkelt redovisa både internt och externt.

Transportsektionen väljer KONTROLLERAT!

Transportsektionen väljer KONTROLLERAT! | Arbetsmiljö, Brandskydd Byggnad Säkerhet | 2019-02-08

I samband med att återförsäljare SKYDDAT tecknar avtal med Transportsektionen så startas standardmodulerna Arbetsmiljö, Brandskydd, Byggnad och Säkerhet upp i KONTROLLERAT. Enkelheten var det som fällde avgörande att även säkerställa Systematiskt Arbetsmiljöarbetet och få kontroll på alla dokument tillhörande byggnad och säkerhet.

CKB utökar i KONTROLLERAT!

CKB utökar i KONTROLLERAT! | Arbetsmiljö, Brandskydd Byggnad Egna Moduler | 2019-01-04

I samband med att återförsäljare SKYDDAT blev ”Coop Leverantör” så utökar Coop Kristianstad Blekinge i KONTROLLERAT. Modulen Byggnad startas upp där externa leverantör säkerställer kontroller med tillhörande dokumentation. CKB kommer även att öppna upp egna moduler och utveckla ytterligare. Sättet som CKB utnyttjar KONTROLLERAT är grundidén med systemet och vi är övertygade att detta är framtiden.